Om H.C Jacobsen A/S

H.C. Jacobsen A/S blev grundlagt i 1923 i Silkeborg. Et kendetegn ved firmaet er, at hver gang et generationsskifte er sket, er det tidligere medarbejdere der har overtaget firmaet - læs mere om historien bag H.C. Jacobsen A/S ved at vælge ”historie” i menuen.

I dag er firmaet ejet af Bjarni Andersen, der sammen med sin hustru Pernille står i spidsen for den daglige ledelse og drift. Herudover er der 3 ansatte til at servicere kunderne og udføre det daglige arbejde. Firmaet holder til på domicilet i Ganløse.

VÆRDIER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Hos H.C. Jacobsen A/S stiller vi krav til hinanden som medarbejdere, kolleger og ledere, fordi vi ønsker den bedst mulige arbejdsplads for alle. Vi har følgende nøgleværdier som afsæt til at nå vores mål.

KVALITET: Vi gør vores bedste og har fokus på både proces og resultat. Vi sætter nye standarder inden for vores kernekompetencer i samarbejde med de bedste på vores arbejdsfelt.

SELVSTÆNDIGHED: Vi arbejder ud fra frihed under ansvar. Det betyder, at vi har et stort råderum og selv kan tilrettelægge arbejdsgangen. Vi tænker i løsninger, ikke problemer.

TRIVSEL: Vi bruger hinandens kompetencer og talenter. Vi respekterer hinanden og hinandens tid. Vi har en arbejdskultur og omgangstone, der gør det sjovt og rart at være medarbejder. H.C. Jacobsen A/S er en rummelig og attraktiv arbejdsplads.

FLEKSIBILITET: Vi lytter til vores kunder, og søger at løse givende opgaver på en god og sober måde. Både med hensyn til ønsker om produkter, mængder og leveringsbetingelser, men også ved at yde den bedst mulige service. Vi er kendt som en god og stabil leverandør.